Sämpy facebook

Sämpy – Facebook

Sämpy. 50 213 tykkäystä · 5 394 puhuu tästä. Sämpy-kissan puuhailua, kissakuvia.

Sämpy – | Facebook

Sämpy, profile picture … Hyvää itsenäisyyspäivää Sämpy ja kamut. … Kiitoksia samoin sinulle,Sämpy-ja myös sihteerillesi ja koko muulle perheellesi .

Oululainen Sämpy-kissa ponnahti somejulkisuuteen muutama …

See more of Sämpy on Facebook … Oululainen Sämpy-kissa ponnahti somejulkisuuteen muutama vuosi sitten. Miten ihmeessä Sämpy suosionsa saavutti?

Sämpy added a new photo. – Facebook

Sämpy, profile picture. Sämpy. Aurinkohan se killottaa silimiin, siksi pittää vähä laskia luomia alaspäin ja tullee tämmönen kohtalokas ilime.

Sämpy (@sampycat) • Instagram photos and videos

A domestic cat from Northern Finland and his friends Hiskias Hääppönen, half Norwegian and Untamo Hääppönen, half ragdoll. · 605 posts · 131K followers · 51 …

Sämpy-kissa pääsi suosittuun Bored Panda -julkaisuun – Iltalehti

Iltalehti

31.10.2019 — Hedman lähetti kuvan paikallislehteen, joka intoutui tekemään kissasta uutisen. Myöhemmin Hedman teki kissalle ensin Facebook- ja myöhemmin …

Supersuosittu Sämpy-kissa Oulusta sai riesakseen pikkuveljen

Supersuosittu Sämpy-kissa Oulusta sai riesakseen pikkuveljen – uusi kalenteri ja vuoden kissanruoat lohduttavat | Kaleva

24.10.2017 — Nettijulkkikseksi ja kirjatähdeksi nousseen Sämpy-kissan elämä on … Sämpy kyseli Facebook-sivuillaan, joilla on yli 35 000 tykkääjää.

Nettijulkkikseksi ja kirjatähdeksi nousseen Sämpy-kissan elämä on ollut kesästä lähtien aikamoista hullunmyllyä: Uusi pikkuveli Hiski on pistänyt pakan sekaisin.

Kellolainen Sämpy on suomen suosituin kissa – Kaleva

Kellolainen Sämpy on suomen suosituin kissa ­– “Oman arvonsa tunteva herra” | Kaleva

23.10.2020 — Yleisö alkoi vaatia Sämpylle omia Facebook-sivuja, ja minä ajattelin, että miksipäs ei, Hedman taustoittaa. Facebook-sivu sai heti suuren …

Julkkiskissa Sämpy ei korvaansa lotkauta toimittajan astuessa Kellon Kalimenkylässä sijaitsevan omakotitalon eteiseen. Aamu-uninen ja hieman aamuäreäkin Sämpy antaa nuorempien lajitovereidensa Unskin ja Hiskiaksen hoitaa tervetuloseremoniat.

Keywords: sämpy facebook