Sähköpotkulauta lapsi kyydissä

Otitko kaverin sähköpotkulaudan kyytiin? Rikoit lakia ja kyyti …

Otitko kaverin sähköpotkulaudan kyytiin? Rikoit lakia ja kyyti voi tulla kalliiksi | Yle Uutiset

17.5.2022 — Rikoit lakia ja kyyti voi tulla kalliiksi. Kaakkois-Suomessa sähköpotkulautoja on ollut vuokrattavana vasta vajaan vuoden verran.

Kaakkois-Suomessa sähköpotkulautoja on ollut vuokrattavana vasta vajaan vuoden verran. Helsingissä alkanut kevät on näyttänyt sähköpotkulautojen suhteen aiempaa siistimmältä.

Kysymyksiä sähköpotkulaudasta, vastaajana poliisi. – Escoot.fi

28.4.2016 — Lapsen kuljettaminen on kuitenkin sallittua vain, jos polkupyörässä on lasta varten sopiva istuin ja tarkoituksenmukaiset jalkojen suojukset.

Sähköpotkulaudalla ei saa kyyditä lasta – Kaksplus

Sähköpotkulaudalla ei saa kyyditä lasta – edes kypärä päässä – Kaksplus.fi

7.8.2022 — Sähköpotkulaudalla ei saa kyyditä lasta, vaikka sellaista liikenteessä paljon näkeekin. Törmäystilanteessa lapsella on suuri riski vahingoittua.

Sähköpotkulauta on tarkoitettu vain yhden ihmisen kuljettamiseen ylipäätään. Törmäystilanteessa lapsella on suuri riski vahingoittua.

Sähköpotkulaudat pannaan nyt kuriin – ”Armoa ei anneta”

Sähköpotkulaudat pannaan kuriin – poliisi kertoo, milloin seuraa liikennevirhemaksu – Kotimaa – Ilta-Sanomat

29.4.2022 — Tuolla näkee, että vanhemmat kuljettavat välillä lapsia ja kaverit kuljettavat toisiaan. Joskus on jopa kaksi matkustajaa kyydissä.

Poliisi ottaa käyttöönsä vanhan työkalun: poliisiauton kaiuttimesta alkaa kuulua komentoja.

Mitä sähköpotkulaudalla saa tehdä? Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä sähköpotkulaudalla saa tehdä? Kysymyksiä ja vastauksia | Projektiloota

1.2.2022 — Sähköpotkulautoja on näkynyt Suomen katukuvassa jo muutaman vuoden ajan, mutta välillä skuuttien säännöt saattavat herättää kysymyksiä.

Sähköpotkulautoja on näkynyt Suomen katukuvassa jo muutaman vuoden ajan, mutta välillä skuuttien säännöt saattavat herättää kysymyksiä. Saako sähköpotkulaudalla ajaa jalkakäytävällä tai kaksi päällä? Tästä artikkelista löydät kysymyksiä ja vastauksia siihen, mitä sähköpotkulaudalla saa ja ei saa tehdä. Jotkin artikkelissa mainituista asioista ovat selvempiä kuin toiset, mutta jotkin asiat sekä säännöt saattavat tulla sähköpotkulautailijalle yllätyksenä. Esimerkiksi…

Sähköpotkulautoja koskevat määräykset ja lait

Kypärän käyttö on erityisen tärkeää lapsilla. Pitääkö sähköpotkulautaan ottaa liikennevakuutus? Kevyille sähköajoneuvoille ei tarvitse eikä voi ottaa …

Sähköpotkulautojen käyttäjiltä unohtuu usein ikäraja

Sähköpotkulautojen käyttäjiltä unohtuu usein ikäraja – “Kyseessä ei ole lelu vaan liikenneväline” – MTVuutiset.fi

26.6.2021 — Kesä on lisännyt jälleen sähköpotkulautoja liikenteessä. … Jalkakäytävällä ajaminen, pysäköintivirheet ja useampi ihminen kyydissä.

Kesä on lisännyt jälleen sähköpotkulautoja liikenteessä. Palveluntuottajien mukaan liikenneturvallisuudesta vastaa käyttäjä.

Sähköpotkulaudat alle 18-vuotiailla – – Suomi24 Keskustelut

Sähköpotkulaudat alle 18-vuotiailla – – Suomi24 Keskustelut

12-13 vuotiaiden ajavan ja kyydissä muutamia vuosia nuorempi. … N. 6-7 vuotiaalla lapsella oli sähköpotkulauta ja kerrottakoon, että ohjaustanko oli nenän …

Kaikki vuokrattavat sähköpotkulaudat ovat rakenteelliselta nopeudelta yli 15 km/h, joten ne kuuluvat ajoradalle tai pyörätielle. Lisäksi on ikäraja eli …

Keskustelu – Taapero sähköpotkulaudan kyydissä | Aihe vapaa

30.9.2021 — Onko kokemusta tai tietoa, voisiko 2,5-vuotiaan lapsen ottaa kyytiin sähköpotkulaudalla liikkuessa? Onkohan jotain virallisia rajoituksa?

Keywords: sähköpotkulauta lapsi kyydissä