Mira potkonen perhe

Mira Potkosen suhde Henkka-mieheensä alkoi hauskalla tavalla

8.5.2022 — Ex-nyrkkeilijä Mira Potkonen avoimena perhearjesta: “Tuntui pahalta laittaa itseni ja urani lasteni edelle” … Katso koko Ruuhkavuodet-sarjan …

Ex-nyrkkeilijä Mira Potkonen kertoo perhearjesta – MTVuutiset.fi

7.12.2022 — Mira Potkonen ja Henri-puoliso paljastavat, miten erikoinen selkkaus suhteen alkuun liittyi – pian tilanteen todellinen laita selvisi.

Ruuhkavuodet -juttusarjassa julkisuudesta tunnetut henkilöt kertovat, miten he ovat yhdistäneet oman uransa lapsiperhearkeen. 

Mira Potkonen ja Henri-puoliso paljastavat, miten erikoinen …

Koko nimi, Mira Marjut Johanna Potkonen ; Syntynyt, 17. marraskuuta 1980 (ikä 42) Heinävesi ; Kansalaisuus, Suomi ; Aktiivisena, 2008–2021 ; Pituus, 165 cm.

Mira Potkonen – Wikipedia

15.9.2021 — Tokion olympialaisissa 2016 pronssia voittanut nyrkkeilijä Mira Potkonen kertoo, että hänen urheilu-uransa on vaatinut perheeltä joustoa.

Mira Potkonen Annassa: “Tyttäreni ovat minulle tärkeimpiä”

Mira Potkonen Annassa: “Tyttäreni ovat minulle tärkeimpiä” – Kaksplus.fi

18.2.2017 — Pian Potkosen perheeseen kuuluivat äiti, isä ja kaksi tytärtä, mutta eivät ne elämänmuutokset siihen jääneet. Ensin kuntoilevasta rouva …

Tokion olympialaisissa 2016 pronssia voittanut nyrkkeilijä Mira Potkonen kertoo, että hänen urheilu-uransa on vaatinut perheeltä joustoa.

Mira Potkonen jätti alkoholin ja juhlimisen – toivoo, että olisi …

Mira Potkonen jätti alkoholin ja juhlimisen – toivoo, että olisi tehnyt päätöksen aiemmin – Urheilu – Aamulehti

26.6.2022 — Kiekkoilu keskeytyi kuitenkin, kun Potkosen perhe muutti Tampereelle. – Tykkäsin kovasti lätkästä ja into jäi kytemään, Potkonen sanoo.

Saisinko neljä senttilitraa punaviiniä?

Mira Potkonen rymistelee nyt kehän sijaan kaukalossa – YLE

Mira Potkonen rymistelee nyt kehän sijaan kaukalossa – valmentajaksi opiskeleva entinen huippunyrkkeilijä haluaa saada ihmiset liikkeelle

5.8.2021 — Henri Potkonen ymmärsi Mira Potkosen tunnetilan olympiavälierän jälkeen. … Mira ja Henri Potkosen perhe-elämä pyörii Miran uran ympärillä.

Mira Potkosen elämä oli ennen yksinkertaisempaa. Hän nauttii kuitenkin uusista haasteistaan ja toivoo saavansa olla esimerkki kuntoliikkujille.

Mira Potkosen perhe uskomattomassa tunnemyrskyssä – Iltalehti

Mira Potkosen aviomies katseli vaimonsa rajua tunnemyrskyä televisiosta – “Sellainen asia, josta ei ole vielä oikein edes kotona keskusteltu”

15.8.2016 — Potkosen perheen Henri-isä ja tytär Riina, 9, tärisevät sohvalla jännittyneinä, kun Mira-äiti iskee Rion olympiakehässä 60 kilon sarjan …

Henri Potkonen ymmärsi Mira Potkosen tunnetilan olympiavälierän jälkeen. Potkonen saavutti olympiapronssia, mutta uran viimeinen ottelu ja kultaunelman mureneminen toi tunteet pintaan.

Keywords: mira potkonen perhe, mira potkosen perhe, mira potkosen lapset, mira potkonen mies, mira potkosen mies