Maija kautto perhe

Maija Kautto (@Jekkendahl) / Twitter

Skiing? Completed it ⛷✓ Snowboarding? Completed it ✓ Ester Ledecka is the first woman to win two golds in two different sports at the same Winter …

Ylen hyllytetty suosikkiselostaja teki paluun: “Mulla on talon …

1.12.2016 — Tiimiin kuuluu myös hikihaastatteluja ja taustajuttuja tekevä toimittaja Maija Kautto. – Minullehan se sen hetken oma laji on maailman …

Ylen urheilustudioväen yhteiskuva. Kuka on tuo kolmas nainen?

23.12.2018 — Ei, hän on takarivissä ensimmäinen vasemmalta. Näytä kokonaan. Maija Kautto on tietääkseni entinen maajoukkuetason alppihiihtäjä.

Ylen toimittajakaunottaret – – Suomi24 Keskustelut

Ylen toimittajakaunottaret – – Suomi24 Keskustelut

Urheiluruudun Maija Kautto on asiallinen ja hemaiseva toimittaja! Näyttäisi olevan kurvit kohdallaan. Olisi kiva päästä “ohjastamaan” tuota kaunotarta!

Ylellä on useita kauniita naistoimittajia. Kaunein ja seksikkäin on Ylen aamu-tv:n juontaja Marja Sannikka. Hänellä on kroppa hyvässä kunnossa ja hän pu…

Urheiluruutu raskaana? – – Suomi24 Keskustelut

Urheiluruutu raskaana? – – Suomi24 Keskustelut

9.11.2014 — Onko Urheiluruudun naiset joukolla pieniin päin ?Maija Kautto ja Kristiina Kekäläinen?Mo!memmilla mekko pullottaa.

Onko Urheiluruudun naiset joukolla pieniin päin ?Maija Kautto ja Kristiina Kekäläinen?Mo!memmilla mekko pullottaa.Vai onko pullotus vain treenin puutetta?

On hyvä muistaa kaikkia läheisiä ja kertoa heille, miksi on ikävä

Pienikin muistaminen ilahduttaa äitejä, vaikkei halaamaan pääsisikään – “On hyvä muistaa kaikkia läheisiä ja kertoa heille, miksi on ikävä”

10.5.2020 — Väestöliiton pari- ja perhesuhteiden asiantuntija Minna Jaakkola kehottaa sopimaan vaikkapa etäkahvihetken isovanhempien kanssa.

Koronavirus rajoittaa tapaamisia, ja ikävä voi olla todella kova. Se myös usein korostuu juhlapäivänä, jota on totuttu viettämään yhdessä.

Viisikymppinen Urheiluruutu kyläilee Jyväskylässä | Yle Uutiset

13.9.2013 — Ruutukasvoista ääneen pääsevät Yle Urheilun toimittajat Maija Kautto ja Riikka Smolander. – Kiertueella on kaksi päätavoitetta.

50 vuotta sitten kerran viikossa sunnuntaisin, nyt vähintään kolme kertaa päivässä – Ylen Urheiluruutu on lunastanut paikkansa suomalaisen urheilukansan sydämissä.Lauantaina Aren aukiolle saapuvalla juhlakiertueella kerrataan Urheiluruudun historiaa ja tavataan arvokisamenestyjiä.

VALOKUVIA | lahdenreumayhdistys.fi

Liiku terveemmäksi kävelypäivä 10.5. Iloiset kävelijät kahvitauolla. Emännät 16.10.2013 Maija Kautto ja Ulla Vesala · Keltaisen nauhan päivä 16.3.2016

VALOKUVIA – www.lahdenreumayhdistys.fi

Urheiluruutu – Wikipedia

Urheiluruutu – Wikipedia

Urheilu-uutisten toimittajatMuokkaa · Laura Arffman · Antti Ennekari · Inka Henelius · Janne Karinkanta · Maija Kautto · Kristiina Kekäläinen · Tuulia Kössö.

Keywords: maija kautto perhe