Lotta saahko perhe

Lotta-Sofia Saahko kärsi elämästään matkalaukkulapsena

Lotta-Sofia Saahko kärsi elämästään matkalaukkulapsena – Ihmiset – Aamulehti

Lotta-Sofia Saahko (s. 23. joulukuuta 1992 Valkeakoski) on suomalainen videobloggaaja ja kirjailija. YouTubessa hänet tunnetaan varsinkin kanavalta Lotta ja …

Minne kuuluu, kun ei kuulu minnekään? Perheensä mukana maasta toiseen muuttanut Lotta-Sofia Saahko, 29, joutui keksimään itselleen kotimaan. Hän on vasta nyt käynyt läpi nuoruusvuosiaan, joihin kuului raastavaa ulkopuolisuuden tunnetta, surua, epätoivoa, ystävien ikävää ja koulukiusaamista. Niihin kuului myös huippusuorituksiin johtanutta täydellisyyden tavoittelua, joka johti lopulta sairastumisiin.

Lotta-Sofia Saahko – Wikipedia

9.5.2022 — Lotta on asunut kuitenkin paljon muuallakin. Hän oli kaksivuotias, kun perhe muutti Saksaan, teini-iässä matka jatkui Kiinaan.

Lotta Saahko oli matkalaukkulapsi – Iltalehti

10.6.2022 — ”En koskaan halua omaa perhettä. Ehkä ulkomaanvuosien takia me lapset emme ole tottuneet sitoutumaan”, Lotta miettii.

Lotta-Sofia Saahko, 29: ”Matkalaukkulapsuus sai minut …

Lotta-Sofia Saahko, 29: ”Matkalaukkulapsuus sai minut kammoamaan muutoksia” | Kodin Kuvalehti

Kirjailija Lotta-Sofia Saahkon viralliset kotisivut. Tutustu Lotan kirjalliseen tuotantoon, varaa hänet puhujaksi tai ota yhteyttä!

Nuoruus ulkomailla aiheutti Lotta-Sofia Saahkolle epävarmuutta, joka näkyi muun muassa ongelmasyömisenä, levottomuutena ja muutoskauhuna. ”En tiennyt, mihin ryhmään pitäisi kuulua. Olin yksinäinen.”   ”Päätin jo pienenä, että minusta ei koskaan tule isoa. En halunnut aikuistua. Ajattelin, että ka…

Lotta-Sofia Saahko | Viralliset kotisivut

15.1.2022 — Lotta-Sofia Saahkon, 29, asumisjärjestelyn oli tarkoitus olla väliaikainen … jonka tämä oli tehnyt perheensä kanssa nelivuotiaana.

Kirjailija Lotta-Sofia Saahkon viralliset kotisivut. Tutustu Lotan kirjalliseen tuotantoon, varaa hänet puhujaksi tai ota yhteyttä!

Lotta-Sofia Saahkosta tuli pappansa kämppis – YLE

Kyllä Lotta huolehti papan hyvinvoinnista riittävän tehokkaasti. … mutta ei hyväksytä sitä faktaa, että jokainen ihminen ja perhe on erilainen. Äänestä.

Lotta-Sofia Saahko – – Suomi24 Keskustelut

Lotta-Sofia Saahko – – Suomi24 Keskustelut

31.5.2022 — Perhe: Vanhemmat toimitusjohtaja Timo Saahko ja viestintäasiantuntija Taina Saahko, isoisä Jorma Saahko, Intiassa asuva veli, yrittäjä Santeri …

meinaa palata Lontooseen ja murehtii miten papan käy.https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/16150049-f00e-45bb-84ac-541ab3aae77e

Lotta-Sofia Saahko kertoo lastenkirjastaan: ”Tärkeämpi kuin …

Lotta-Sofia Saahko kertoo lastenkirjastaan: ”Tärkeämpi kuin koskaan ennen” – Elämänmeno – Valkeakosken Sanomat

21.5.2020 — Jorma ja Lotta Saahko tunnetaan nimittäin tätä nykyä paremmin Lottana ja pappana. … kun perhe muutti isän töiden perässä ympäri maailmaa.

Oli vähästä kiinni, että Jorma Saahkon, 86, evakkokokemukset olisivat jääneet Lotta-Sofia Saahkolta, 29, kuulematta. Nyt lapsenlapsi on ikuistanut pappansa tarinan yllättävän ajankohtaiseen lastenkirjaan, jonka kuvitukset on tehnyt Risto Räppääjästäkin tunnettu alansa huippu.

Lotta-Sofia Saahkolta meni koronan vuoksi kerralla ura, koti ja …

Lotta-Sofia Saahkolta meni koronan vuoksi kerralla ura, koti ja ystävät, mutta tilalle tulikin yllättäen isoisä: Nyt moni suomalainen kokee suuria tunteita kaksikon lauluvideoiden äärellä – Kulttuuri | HS.fi

Jorma Saahkon omakotitalon keittiössä kajautetut laulut ovat koskettaneet syvältä koronaeristykseen suljettuja suomalaisia. ”Olo on kuin olisi puulla lyöty päähän.”, Jorma Saahko kommentoi Facebook-sivujensa suosiota.

Keywords: lotta saahko perhe