Lapsi messut

Lapsimessut 14.-16.4.2023 | Ohjelmaa, ostoksia ja yhdessä …

Lapsimessut 14.-16.4.2023 | Ohjelmaa, ostoksia ja yhdessä oloa!

Lapsimessut on lapsiperheiden ja odottajien oma messutapahtuma ja kevään hauskin viikonloppu!

Lapsimessut – Etusivu | Facebook

Lapsimessut – Etusivu

Helsingin Kirjamessut torstaista sunnuntaihin 27.- 30.10.2022 kutsuu lapset retkelle Helsingin Messukeskukseen! Kirjamessuilta löytyy paljon tekemistä lapsille.

Lapsimessut. 26 630 tykkäystä · 56 puhuu tästä. Lapsiperheiden ykköstapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä 14.-16.4.2023. www.lapsimessut.fi

Lapsimessut (@lapsimessut) • Instagram photos and videos

Isänpäivä lähestyy! Isät ovat erittäin. Helsingin Kirjamessut torstaista sunnuntaihin 27.- 30.10.2022 kutsuu lapset retkelle Helsingin Messukeskukseen!

Lapsimessuilla tunnelma katossa kolmen vuoden tauon jälkeen

Lapsimessuilla tunnelma katossa kolmen vuoden tauon jälkeen | Messukeskus

24.4.2022 — Messuilta haettiin tietoa, lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä tultiin tutustumaan tuotteisiin ja viettämään hauskaa päivää. Aurinkoisesta …

Helsingin Messukeskuksessa sunnuntaina päättynyt Lapsimessut täytti hallit leikistä, musiikista, teatterista, shoppailusta ja aktiviteettialueista, mutta myös tärkeistä kasvatuksen ja ruuhkavuosien aiheista. Messuilta haettiin tietoa, lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä tultiin tutustumaan tuotteisiin ja viettämään hauskaa päivää.

Lapsimessut 2022 | My Helsinki

24.4.2022 — Lapsimessut on koko perheen tapahtuma, joka on suunnattu perheen perustamista suunnitteleville, odottajille ja kaiken kokoisille perheille.

Lapsi-messut – JHL

Lapsi-messut · Ajankohta: · Paikka: · Tapahtumatyyppi: · Järjestäjä: · Alueet: · Ammattialat:.

Lapsimessujen pienet vieraat – Vinkit 0–3-vuotiaan kanssa …

Lapsimessujen pienet vieraat – Vinkit 0–3-vuotiaan kanssa messuileville | Leikillistä

Lapsimessut, yksi kevään hauskimmista tapahtumista, järjestetään Helsingin Messukeskuksessa … On pelottava ajatus, että oma lapsi katoaisi messuhulinassa.

MESSUKESKUKSESSA – Profexpo

LAPSI-. MESSUT. MESSUKESKUKSESSA. Tavoita lapsiperheet ja odottajat kerralla Pohjoismaiden alan suurimmassa messutapahtumassa. Lapsimessut on lapsiperheiden …

Keywords: lapsi messut, vauva messut