Krista kiuru perhe

Krista Kiuru ja Simo-puoliso harvinaisessa yhteishaastattelussa

Krista Kiuru ja Simo-puoliso harvinaisessa yhteishaastattelussa – näin pari kuvailee muutostentäyteistä vuottaan – MTVuutiset.fi

6.12.2022 — Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru ja tämän puoliso Simo Rahikainen saivat maaliskuussa lapsen, Helmi-tyttären. Rahikainen kertoo MTV …

 Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru saapui MTV Uutiset Liven itsenäisyyspäivän lähetykseen yhdessä puolisonsa Simo Rahikaisen kanssa.

Krista Kiuru, 48, soitti jatkuvasti äidilleen Helmi-tyttären …

Krista Kiuru perhevapaan jälkeen: ”Äitiydessä en ota mitään itsestäänselvyytenä” – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

29.10.2022 — Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru sai keväällä syliinsä hartaasti odotetun esikoisen, Helmi-tyttären.

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru sai keväällä syliinsä hartaasti odotetun esikoisen, Helmi-tyttären. – Olen lapsestani kiitollinen joka ainoa päivä.

Krista Kiuru – Wikipedia

Kiuru nimitettiin 6. kesäkuuta 2019 Rinteen hallitukseen perhe- ja peruspalveluministeriksi, ja sitä seuranneeseen Marinin hallitukseen 10. joulukuuta 2019.

Krista Kiuru julkaisi herkän hääkuvan – Sanna Marin onnitteli

27.8.2022 — Kiuru on parhaillaan vanhempainvapaalla perhe- ja peruspalveluministerin tehtävästä. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa syntynyt …

Krista Kiuru meni naimisiin – aviomiehen pimeä puoli paljastui

Krista Kiuru meni naimisiin – aviomiehen pimeä puoli paljastui – Hymy

28.8.2022 — Porilaisen perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun viikonloppuun kuului iloa. Hän meni Porissa naimisiin. Puoliso on Simo Rahikainen.

Krista Kiuru perhe- ja peruspalveluministeriksi – Valtioneuvosto

Krista Kiuru perhe- ja peruspalveluministeriksi

6.10.2022 — lokakuuta valtiotieteiden maisteri, kansanedustaja Krista Kiurun valtioneuvoston jäseneksi ja perhe- ja peruspalveluministeriksi. Samalla …

Krista Kiuru

Krista – Krista Kiuru

Krista. Olen 44-vuotias, porilainen kansanedustaja. … Perhe on minulle tärkeä, sillä isäni ja isovanhempani ovat jo edesmenneitä.

Ykkösaamussa Krista Kiuru – mitä haluat kysyä perhe – YLE

Ykkösaamussa Krista Kiuru – mitä haluat kysyä perhe- ja peruspalveluministeriltä? | Yle Uutiset

5.1.2023 — Ykkösaamussa Krista Kiuru – mitä haluat kysyä perhe- ja peruspalveluministeriltä? Sote-uudistus on vuosien jälkeen totta, mutta riittävätkö …

Sote-uudistus on vuosien jälkeen totta, mutta riittävätkö rahat ja pääseekö hoitoon? Korona leviää maailmalla jälleen rajusti, eikä tilanne Suomessakaan ole hyvä.

Kansanedustaja Krista Kiuru meni naimisiin – “Tästä päivästä …

Kansanedustaja Krista Kiuru meni naimisiin – “Tästä päivästä lähtien voittekin kutsua minua sitten rouva Kiuruksi”

27.8.2022 — Krista Kiurun on määrä palata perhevapaalta perhe- ja peruspalveluministerin tehtävään syyskuussa. STT–Yle. 27.8.2022 16:22.

Krista Kiurun on määrä palata perhevapaalta perhe- ja peruspalveluministerin tehtävään syyskuussa.

Keywords: krista kiuru perhe, krista kiuru vauva, krista kiuru lapsi, krista kiuru lapset, krista kiurun lapset