Kalervo kummola lapset

Kalervo Kummolan arvomaailma on muuttunut iän myötä

Kalervo Kummolan arvomaailma on muuttunut iän myötä | Apu Terveys

1.9.2020 — Myös kaksi lasta ja kaksi lastenlasta tuntuvat saavutuksilta. 12-vuotiasta poikaa ja 8-vuotiasta tyttöä hän kuvaa sanalla ilopillerit.

Kalervo Kummola on lähivuosina miettinyt yhä enemmän maailman ihmisoikeustilannetta. Hän uskoo, että on olemassa jotain suurempaa kuin tämä näkyvä maailma.

Kalervo Kummola ja suurin saavutus: Pitkä avioliitto – Apu

Kalervo Kummola ja suurin saavutus: Pitkä avioliitto | Apu

Kalervo Juhani Kummola (s. 21. marraskuuta 1945 Raisio) on suomalainen jääkiekkovaikuttaja, joka on toiminut myös kaupunginvaltuutettuna ja kansanedustajana.

Kalervo Kummola kertoo vauhdikkaasta elämästään muistelukirjassaan. Hän kertoo myös uskosta ja pitkästä liitostaan.

Kalervo Kummola – Wikipedia

19.9.2020 — Kalervo Kummolan elämän monet puolet – Tie rautakanslerista isoisäksi: ”Lastenlasten kanssa oleminen on hienoa”.

Kalervo Kummolan elämä ja tie rautakanslerista isoisäksi

Kalervo Kummolan elämä ja tie rautakanslerista isoisäksi: “Lastenlasten kanssa oleminen on hienoa”

16.3.2015 — Kalervo Kummola valittiin 29-vuotiaana SM-liigan ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi. Kuva on otettu Hakametsä 2 -hallin parkkipaikalta 21.

Kun Kalervo Kummola kertoo mielipiteensä, media kertoo Kummolan jyrähtäneen. Todellisuudessa rautakanseleri on neuvottelujen ja verkostojen mestari.

Tunnistaisitko Kalervo Kummolaa vuodelta 1975? Tältä hän …

Tunnistaisitko Kalervo Kummolaa vuodelta 1975? Tältä hän näytti 29-vuotiaana – Jääkiekko – Ilta-Sanomat

21.11.2015 — Minä pesen pyykit, teen ruuat ja siivoan, kertoo Kalervo Kummolan … ja lapsenlapsilleen aivan fantastinen isä ja pappa, Tuula Kummola …

Kotimainen SM-liiga täyttää tänä vuonna 40 vuotta. IS kokosi kuvakoosteen Suomi-kiekon rautakanslerista, joka vaikuttaa kotimaisessa jääkiekossa jo viidettä vuosikymmenettä putkeen.

Vaimo kertoo: Kalervo Kummola ei ehdi tehdä kotitöitä – YLE

Vaimo kertoo: Kalervo Kummola ei ehdi tehdä kotitöitä – ”Hän on hyvin lämmin ihminen” | Yle Urheilu

Rautakansleri Kalervo Kummola on jättänyt jälkensä paitsi suomalaiseen … Siellä lapset hoitavat vanhempiaan – eivät työnnä heitä heti yhteiskunnan …

– Kun hän on kotona, hän seuraa urheilua ja lukee lehtiä, ja televisio on auki. Minä pesen pyykit, teen ruuat ja siivoan, kertoo Kalervo Kummolan Tuula-vaimo, joka kuvailee miestänsä hyvin lämpimäksi ihmiseksi.

Kalervo Kummola arvostaa omaishoitoa ja toivoo

Kalervo Kummola arvostaa omaishoitoa ja toivoo: “Hoivakoteja, joissa vanhukset viihtyvät, tarvittaisiin lisää” – Kansallinen senioriliitto ry

1.6.2022 — Kalervo Kummola. Tiesitkö? Rautakansleri on uskon mies! Kalervo Kummolan rukouksiin vastattiin yllättävällä tavalla. Kotimaa. 01.06.2022 21:00.

Rautakansleri Kalervo Kummola on jättänyt jälkensä paitsi suomalaiseen jääkiekkoon myös politiikkaan ja tv-bisnekseen. Nyt hän puhuu yksityisten hoivakotien ja ikäihmisten palveluiden parantamisen puolesta.

Tiesitkö? Rautakansleri on uskon mies! Kalervo Kummolan …

Tiesitkö? Rautakansleri on uskon mies! Kalervo Kummolan rukouksiin vastattiin yllättävällä tavalla | Seiska

2.9.2020 — Kalervo Kummola muutti nuorena poikana Australiaan. … Tuntematon lapsi ojensi kätensä ja James, 2, tarttui siihen – Poliisitkaan eivät …

Kirja: Mies yritti väkisin suudella 13-vuotiasta Kalervo Kummolaa

Iltalehti

2.9.2020 — Kalervo Kummola. Syntynyt: 21. marraskuuta 1945 Turussa. Perhe: Vaimo Tuula, kaksi tytärtä ja kaksi lastenlasta. Asuu: Tampereella.

Kalervo Kummolan haastattelu kirjaan Kale – Rautakansleri …

Kalervo Kummolan haastattelu kirjaan Kale – Rautakansleri liittyen 2020. – Ihmiset – Aamulehti

Jari Korkin kirjoittama teos Kummolan elämästä julkaistaan keskiviikkona. Kirjassa kerrotaan värikkäiden tarinoiden kautta, miten turkulainen päätyi Australian kautta Tampereelle. Raskaita pettymyksiäkään ei peitellä. Ikävin tappio otti niin koville, että yleensä tarmokas mies ei kyennyt aamulla nousemaan sängystä.

Keywords: kalervo kummola lapset