Kaarlo ahokas lapset

Kaarlo Ahokas – Wikipedia

Kaarlo Ensio Ahokas (1958 – 30. huhtikuuta 2016) oli suomalainen raviohjastaja, joka tunnetaan erityisesti kaikkien aikojen menestyksekkäimmän suomenhevosen …

Legendaarisen hevosmiehen kuolema kosketti kilpakumppania

Legendaarisen hevosmiehen kuolema kosketti kilpakumppania: ”Itku tuli nytkin” – Ravit – Ilta-Sanomat

2.5.2016 — Legendaarisen hevosmiehen kuolema kosketti kilpakumppania: ”Itku tuli nytkin”. Menestynyt raviohjastaja Kaarlo Ahokas kuoli viikonloppuna.

Menestynyt raviohjastaja Kaarlo Ahokas kuoli viikonloppuna.

Kaarlo Ahokkaan äkillinen poismeno hiljensi ravikansan

Kaarlo Ahokkaan äkillinen poismeno hiljensi ravikansan – MTVuutiset.fi

3.5.2016 — Soitto Kaarlon veljeltä Kari Ahokkaalta pysäytti Jorma Tuunasen maanantaipäivän: Kaarlo, tuttavallisemmin Kalle, oli nukkunut pois. – Aika lyhyt …

Vieskerin osaomistajalle Jorma Tuunaselle jäi ystävyydestä Kaarlo Ahokkaan kanssa hienot muistot.

Ahokkaan veljekset saaneet lisäpotkua Killerin ratatallilta

4.5.2016 — Kari Ahokas, kolmevuotias Tracy Way ja Kaarlo Ahokas. … Perhe löysi tiensä Laukaalle Saarijärven, Konginkankaan ja Viitasaaren kautta.

Hevosia yli neljäkymmentä. Vuodesta 1980 asti Laukaalla, Harhalan kylässä hevosia valmentaneet veljekset Kaarlo ja Kari Ahokas saivat viime marraskuussa toisen

Vieskerin synttäreillä tehdään historiaa: Kalle Ahokkaan …

Vieskerin synttäreillä tehdään historiaa: Kalle Ahokkaan ajopuku nostetaan kattoon – MT Hevoset – Maaseudun Tulevaisuus

Viesker ja Kari Ahokas tervehtivät kuninkuusraviyleisöä Vermossa kolme vuotta sitten. Ori oli komeassa kunnossa, … Kokeile päivittää sivu. Kaarlo Ahokas.

Hevosuutiset, MT Ravinetti, Päivän ravit ja kattavasti hevostietoutta terveydestä kisatuloksiin. Ajankohtaista hevosohjelmaa joka sunnuntai.

Vieskerin eläkepäivät täyttyvät tammoista ja edustustehtävistä

Vieskerin eläkepäivät täyttyvät tammoista ja edustustehtävistä | Yle Uutiset

2.6.2009 — Viesker muutti Ahokkaan tallille kolmevuotiaana. Veljekset Kari ja Kaarlo Ahokas ovat ihmiset tämän menestyneen hevosen takana.

Tapasimme viisinkertainen ravikuninkaan kotitallillaan Laukaassa pääsiäisenä. Käytökseltään hyvin energistä ja varsamaista oria ei uskoisi 20-vuotiaaksi papaksi.

Viesker ei pysty osallistumaan Kuninkuusraveihin – Kaleva

Viesker ei pysty osallistumaan Kuninkuusraveihin | Kaleva

7.8.2003 — Kaarlo Ahokkaalla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ilmoittaa, … Kari Ahokas ei halunnut arvailla, onko Vieskerin kilpailu-ura vamman …

Hevosmiehen on oltava aina nöyrällä mielellä; onni silittelee herkän lajin harrastajia hyvänä päivänä silkkihansikkain, mutta seuraavana epäonni saattaa potkia kohti kahdella kaviolla ja hokkikengät alla. Silloin voi tapahtua mitä tahansa.

Viesker, kaikkien aikojen suomenhevonen täytti 32 vuotta

23.6.2021 — Valtaosan Vieskerin starteista ajoi Kaarlo Ahokas, … 84 hehtaarin metsätilan kokoomuslaisen valtuutetun lapsille tiskin alta alihintaan.

Kaikkien aikojen suomenhevonen Viesker sai hautapaikan …

Kaikkien aikojen suomenhevonen Viesker sai hautapaikan kotipihaltaan: ”Vaikka talo olisi lähtenyt alta niin oriin olisin pitänyt” – Urheilu | HS.fi

22.2.2022 — maaliskuuta 2004 Vermossa, jossa Kaarlo Ahokas ohjasti sen 5 000 euron voittopalkinnolle. Vieskerin omistivat Ahokkaan Talli Oy ja Viestu Oy, …

Ravikuningas Viesker jätti pysyvän merkkinsä suomalaiseen raviyhteisöön. Siltä jäi yli 1 500 jälkeläistä ja paljon muistoja.

Keywords: kaarlo ahokas lapset