Jussi eskola perhe

Rakkaudesta koripalloon ja perheeseen

Rakkaudesta koripalloon ja perheeseen

Ilta on edennyt alkuyön tunneille, mutta Jussi Eskola purkaa yhä sydäntään vaimolleen Tiinalle. Ynnin päävalmentajaa harmittaa tapa, jolla hänen joukkueensa …

Jussi Eskola (urheiluselostaja) – Wikipedia

Jussi Eskola (urheiluselostaja) – Wikipedia

Jussi Eskola (s. 1973) on suomalainen urheilutoimittaja ja -selostaja, joka työskenteli Yle Urheilussa 1990-luvulta lähtien vuoteen 2021 asti.

Jussi Eskola: Yle hyllytti – selostaja kertoo kohusta – Iltalehti

4.11.2021 — Yle hyllytti Jussi Eskolan – kilpailijalle loikannut huippuselostaja kertoo kohusta: ”Oli hyvä katsoa, missä rajat menevät”.

Jussi Eskola – – Suomi24 Keskustelut

4.5.2021 — Yleltä lähtenyt huippuselostaja paljastaa kovan ratkaisun taustat. Jussi Eskolaa kiinnostaa tehdä Viaplayllä muitakin lajeja kuin hiihtoa.

Jussi Eskola taas mukana Ylen yleisurheilulähetyksissä …

Jussi Eskola – – Suomi24 Keskustelut

Jos kuuntelee tarkasti tätä miestä tulee mieleen Suomi vihaaja ja toiskotimainen pöyhkäilijä. Moni ei tiedä että jussin äidinkieli on Ruotsi.

Jos kuuntelee tarkasti tätä miestä tulee mieleen Suomi vihaaja ja toiskotimainen pöyhkäilijä. Moni ei tiedä että jussin äidinkieli on Ruotsi. Se selittä…

Mikä on urheiluselostajan pahin painajainen? Jussi Eskola …

29.3.2017 — Rangaistuksen lusinut” Jussi Eskola selostaa taas ensi kesänä yleisurheilua ja saa työparikseen Tapio Suomisen.

Siinä se on Musti ja Jussi Eskola… – Vantaan Hiihtoseura

8.4.2016 — Jussi Eskola (vas.), Mika Lehtimäki ja Niki Juusela selostivat yleisurheilun EM-kilpailuissa Zürichissä vuonna 2014. Pekka Holopainen.

Mikä on urheiluselostajan pahin painajainen? Jussi Eskola valmistautuu yleisurheilun GP-sarjan finaaliin tekemällä muistiinpanoja – Kulttuuri – Aamulehti

23.8.2018 — Selostuskopista näkee hyvin, mutta yleensä niissä on ahdasta, kertoo Lappeenrannan yleisurheilun GP-kilpailut selostava Jussi Eskola.

Urheiluselostajan pahin painajainen on, että olisi ihan pihalla kilpailusta – koko ajan. Parasta on, kun kilpailu menee jännittäväksi, tulostaso on kova tai suomalainen urheilija pärjää kansainvälisessä kisassa.

Siinä se on Musti ja Jussi Eskola voisivat tulla vaikka kokeilemaan. … ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, koko perheen välipalapatukat valmistetaan 100 …

Keywords: jussi eskola perhe