Jaakko iloniemi perhe

Jaakko Iloniemi – Wikipedia

30.5.2022 — Jaakko Iloniemi · Syntyi: 30.5.1932. · Asuu: Helsingissä. · Perhe: Puoliso Helena Iloniemi kuoli 2009. Lapset Lauri, Eero, Laura. Neljä lastenlasta …

Jaakko Iloniemi 90 vuotta: “Me arvioimme väärin Venäjän …

21.2.2009 — Ritva Liisa Helena Puukon ollessa 2-vuotias perhe muutti Poriin. … yhteensä kymmenen vuotta Jaakko Iloniemen toimiessa YK-edustustossa, …

Helena Iloniemi – Muistot | HS.fi

16.2.2017 — UlkomaatTähän on Donald Trumpin myötä tultu: veteraanidiplomaatti Jaakko Iloniemi joutuu toteamaan, ettei Yhdysvaltain presidentin …

Käsityönopettaja Helena Iloniemi kuoli 21. helmikuuta 2009 Helsingissä. Hän oli 76-vuotias, syntynyt 29. huhtikuuta 1932 Heinolassa. Ritva Liisa Helena Puukon ollessa 2-vuotias perhe muutti Poriin. Sittemmin hänestä tuli helsinkiläinen, maailmankansalainen ja vähän sysmäläinenkin.

Jaakko Iloniemi Trumpista: –Presidentti on mahtava mies …

Jaakko Iloniemi oli 1960-luvulla käynnistämässä Suomen kehitysapua ja 1970-luvulla … Perhe: kolme lasta; Puoliso Helena Iloniemi (1932–2009). Lue myös:.

Jaakko Iloniemi: Näin syntyi Ulkopolitiikka | UP 1/2011

24.5.2022 — Veteraanidiplomaatti Jaakko Iloniemen tuore elämäkerta on harvinaisen laaja kattaus suomalaisen diplomatian lähihistoriaan.

Jaakko Iloniemi oli 1960-luvulla käynnistämässä Suomen kehitysapua ja 1970-luvulla valmistelemassa Etyk-huippukokousta Helsinkiin. 1990-luvun alussa hän muokkasi Suomen mielipideilmastoa suotuisaksi EU-jäsenyydelle. Niin, ja oli hän myös perustamassa Ulkopolitiikka-lehteä 50 vuotta sitten.

Jaakko ”Mr Etyk” Iloniemi ei ota sankarin roolia Suomen …

Jaakko ”Mr Etyk” Iloniemi ei ota sankarin roolia Suomen superhuippukokouksesta 1975 – mutta ei anna sitä Urho Kekkosellekaan – Politiikka – Ilta-Sanomat

24.5.2022 — Jaakko Iloniemen mukaan Kekkosen ei olisi pitänyt ottaa vaalirahaa Neuvostoliitosta. … Osana samaa perhettä, ”venäläistä maailmaa”.

Veteraanidiplomaatti Jaakko Iloniemen tuore elämäkerta on harvinaisen laaja kattaus suomalaisen diplomatian lähihistoriaan.

Jaakko Iloniemi oli ulkopolitiikan ytimessä jo Kekkosen apuna

Jaakko Iloniemen haastattelu: ”Kekkonen meni liian pitkälle” – Kotimaa – Ilta-Sanomat

Iloniemi, Jaakko (1932 – ) … Suomen antaman kehitysavun suunnittelijana toiminut Jaakko Iloniemi nousi kansalliseen tietoisuuteen Euroopan turvallisuus- ja …

Jaakko Iloniemen mukaan Kekkosen ei olisi pitänyt ottaa vaalirahaa Neuvostoliitosta. Veteraanidiplomaatin mukaan Venäjän hyökkäyksen jälkeen mikään ei ole mahdotonta.

Iloniemi, Jaakko (1932 – Kansallisbiografia

Etusivu

24.5.2022 — Iloniemi ottaa kirjassa kantaa Natoon, Euroopan unioniin ja Venäjään. Jaakko Iloniemi kuvattiin WSOY:n tiloissa Helsingissä 19. toukokuuta.

ministeri Jaakko Iloniemen mukaan mikään valtio ei vaaranna …

“Ydinasesuoja on perusteeton unelma” – ministeri Jaakko Iloniemen mukaan mikään valtio ei vaaranna olemassaoloaan suojatakseen toista valtiota

Hannu Himanen on kirjoittanut ministeri Jaakko Iloniemen elämäkerran, joka kuvaa laajasti Suomen ulkopolitiikan historiaa. Iloniemi ottaa kirjassa kantaa Natoon, Euroopan unioniin ja Venäjään.

Keywords: jaakko iloniemi perhe, jaakko iloniemi wikipedia, jaakko iloniemi lapset