Antti luusuaniemi lapset

Antti Luusuaniemi julkaisi harvinaisen kuvan vaimonsa …

22.2.2022 — Antti Luusuaniemen ja hänen Lili-vaimonsa toinen yhteinen lapsi syntyi vuosi sitten. Luusuaniemi kertoi poikalapsen syntyneen 12. helmikuuta …

Antti Luusuaniemi ja Lili-vaimo saivat pojan | Anna.fi

25.12.2020 — Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 41, kertoo Instagramissa saaneensa poikalapsen vaimonsa Lili Zoe Ermezeinin, 32, kanssa.

Antti Luusuaniemi julkaisi harvinaisen kuvan vaimonsa kanssa

Antti Luusuaniemi ; Syntynyt, 7. syyskuuta 1979 (ikä 43) Tammisaari ; Ammatti, Näyttelijä ; Puoliso, Lili Zoe Ermezei ; Lapset, Ella Luusuaniemi, Luna Luusuaniemi.

Antti Luusuaniemi – Wikipedia

22.2.2021 — Näyttelijä Antti Luusuaniemi on saanut perheenlisäystä puolisonsa Lili Ermezein kanssa. Antti kertoo ilouutisesta Instagram-tilillään.

Näyttelijä Antti Luusuaniemen ja Lili-vaimon toinen lapsi syntyi

Antti Luusuaniemi – Wikipedia

29.10.2022 — Lue myös: Antti Luusuaniemen ranteessa komeilee tuhansien eurojen arvokello – lahja ystäviltä! – Isänä täytyy vain hyväksyä, että lapsista tulee …

Antti Luusuaniemi ja Lili Zoe Ermezei saivat poikavauvan

22.2.2021 — Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 41, ja hänen puolisonsa, yritysjohtaja Lili Zoe Ermezei, 32, ovat tuoreita poikavauvan vanhempia. Antin ja Lilin …

Antti Luusuaniemen perheessä nautitaan vauva-arjesta

”Isänä täytyy hyväksyä…” – Näyttelijä Antti Luusuaniemi kipuilee lasten kasvamista | Seiska

8.6.2021 — Näyttelijä Antti Luusuaniemi toimii elokuvapomona ja luotsaa … Lili Ermezein ensimmäinen yhteinen lapsi Luna on hänkin jo 8-vuotias.

Antti Luusuaniemi liitostaan: Ilman siivoojaa olisimme …

Antti Luusuaniemi ja Lili Zoe Ermezei saivat poikavauvan

Antti Luusuaniemi ja Lili Zoe Ermezei ovat pienen pojan vanhempia. Antti kiittää Instagramissa Naistenklinikan henkilökuntaa korona-ajan keskellä.

Antti Luusuaniemen perheessä nautitaan vauva-arjesta: “Ihana huumorimies sieltä tuli” – MTVuutiset.fi

Näyttelijä Antti Luusuaniemi toimii elokuvapomona ja luotsaa leffafestaria. Näyttelijäntyötkään eivät ole jäämässä taka-alalle, vaikka kotona on neljän kuukauden ikäinen poikavauva.

Antti Luusuaniemi liitostaan: Ilman siivoojaa olisimme eronneet | Apu

Ilman lastenhoitajaa ja siivoojaa näyttelijä Antti Luusuaniemen ja yritysjohtaja Lili Ermezein arjesta ei tulisi mitään.

Keywords: antti luusuaniemi lapset